Till salu

Bonsai Vision, hingstföl f. 15/7 e. Bon Coeur, u. Dehlaila (De Noir – BH Agent). Fadern Bon Coeur född 2012 är på väg upp i klasserna och spås en lysande karriär på de internationella dressyrbanorna, han var också uttagen som första reserv för Tyskland till unghäst-VM 2019. Hans avkommor har varit mycket eftertraktade internationellt och flertalet är godkända hingstar i Europa.
 
Modern Dehlaila är ett DWB-sto uppfödd på Katrinelund Stutteri i Danmark, e. De Noir som har högsta BLUP-index i dressyr (160) för hingstar i Sverige i år. Hennes mor Kacida Nexen kommer från en välmeriterad stolinje hos Stutteri Nexen som har haft flertalet uppfödningar med på unghäst-VM i dressyr. Dehlaila har BLUP-index 133, hon har tyvärr inga egna tävlingsmeriter men har flera syskon i Danmark som tävlar på Msv-nivå. Bonsai är Dehlailas sjunde föl, en äldre avkomma är visad med 9,5 p på trav på treårstest och två äldre avkommor ägs och utbildas av svårklassryttare i dressyr.  
 
Bonsai är en social och framåt kille med en mycket trevlig exteriör och tre fina gångarter med härlig mekanik. Han är uppvuxen på stora ytor tillsammans med andra hästar och har därmed redan lärt sig att gå i flock och kommunicera med andra hästar. Han hanteras dagligen, kommer att träffa utbildad hovslagare regelbundet och erbjudas bra foder efter beräknad foderstat.
 
Bonsai är försäkrad hos If 50 000 Liv och Användbarhet, 130 000 VeterinärXtra inkl. dolda fel. Bonsai har ett litet överben på insidan av skenan på vänster framben, troligtvis efter att ha busat i boxen. Det är inget som har orsakat någon hälta eller andra problem, men kan naturligtvis kollas upp av veterinär innan försäljning om köparen önskar det.
Han kommer vid leverans ha påbörjad grundvaccination, pass hos SWB och vara ansluten till Breeders. Säljes endast till etablerad ryttare med ambition att visa honom på unghästaktiviteter och ta ut honom på tävlingsbanorna.


OBS! Jag har för tillfället problem med att ladda upp bilder här på hemsidan, men bilder/filmer finns i annons på Hästnet och mitt Instagramkonto @stuterivision, filmer på både Bonsai och storasyster Delphi f. -20 (e. Van Vivaldi) finns på min Youtubekanal stuterivision.

För mer info om Bonsai ring Emma 070-6967976 eller maila emma@stuterivision.se