Pangea Vision

Sto f. 2018, min egen uppfödning e. Leuns Velds Lord RP 181, u. Power 'n' Grace RP 1259 H, e. Power Boy RP 112. Fadern Lord är en holländsk ridponny med flertalet internationellt meriterade avkommor i Europa och han blev själv höjd till Elit i Sverige våren 2020. Flertalet av hans första avkommor här i Sverige har också visat mycket fina resultat på fölvisningar och ungponnytester. Modern Power'n'Grace har själv vinster och placeringar t.o.m. LA dressyr innan hon blev avelssto, och hennes mor Candy Girl har gått EM i dressyr. En storebror till Pangea, Rosdala Gigolo f. 2009 e. Verona's Bo-Gi, blev tvåa i ungponny-SM som femåring.

Pangea är en okomplicerad och snäll ponny som är hanterad dagligen sen hon var föl. Det är en snygg, feminin ponny med fin exteriör och tre riktigt fina gångarter. Hon har korrekt benställning, bra hovar och ett trevligt temperament, hon är känslig men på ett positivt sätt. Uppvuxen med mycket utevistelse och van att gå i flock med hästar i olika åldrar. 

Pangea är eventuellt till salu till rätt person med unghästvana och tävlingsambitioner. Jag säljer henne mycket motvilligt men har bestämt mig för att jag har gjort mitt på unghästfronten samtidigt som jag tycker att denna fina ponny borde komma ut i sporten.

Bilder och filmer finns på min Youtubekanal stuterivision och Instagram @stuterivision, fler foton och filmer kan fås vid seriöst intresse.
För mer info maila emma@stuterivision eller ring 070-696 79 76.