Pangea Vision

Den 2/7 kom hon äntligen, Graces första stoföl! Efter fem hingstföl 2008-2016 blev det äntligen en tjej som kan föra generna vidare, och vilken fullträff det blev! Hon är snygg med ett vackert, feminint huvud och tre riktigt fina gångarter. Dessutom social och kontaktsökande och gnäggar ofta när man kommer och är därmed väldigt olik sin storebror Cairo som var en blyg och försiktig kille. Så hon blev min födelsedagspresent till mig själv i somras och är INTE till salu utan kommer att stanna hos oss tills vidare. Det ska bli väldigt spännande att se vad det blir av denna lilla pralin!

Pangea tolv dagar gammal

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-