Fullbelagt!! :D

Planen var att ta in en hyresgäst i stallet, framför allt för att få lite hjälp med stallpassen men också för att Grace skulle få sällskap när vi vill ta ut och motionera Ettan och Saga samtidigt. Det blev dock inte riktigt så... Fast det har flyttat in en häst i den lediga boxen, det har det!

Förra fredagen flyttade "Lilly" in hos oss, eller Princess Lilly Fee som hon heter. Svensk ridponny, eller egentligen importerad tysk ridponny, elvaårigt sto som pga problem med sina framkotor har fått lägga tävlingsskorna på hyllan och ska bli avelssto istället om allt går som planerat. Lilly har tävlat hoppning LB/LA så med henne ska avelsverksamheten breddas och förhoppningsvis även producera uppfödningar med hoppinriktning i framtiden, det ska bli spännande! 
  


Lilly är en väldigt snäll och okomplicerad dam att hålla på med. Hon och Grace har gått i hagarna bredvid varandra och idag släppte jag ihop tanterna, båda är väldigt snälla och de började med att dela på frukosten, sötnosarna!
  

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-