"Vintersäsongen" är här

Hästarna har flyttat hem för den här sommaren och vi har kommit in i vintersäsongens lunk med dagliga rutiner sen ett tag tillbaka. Vi pysslar på och jobbade en hel helg för ett tag sen med att höstfixa i hagarna, det var trädsågning, röjning och många skopor grus för att ge pållorna bra förutsättningar nu när årets tristaste månader kommer med regn, rusk och mörker.

Vem behöver gå på gym när man kan bära omkring på megaplockepinn en hel dag??


Vi har några "surhål" som måste fixas varje år, vart tar all sten och grus vägen???


Ettan testar sin nygamla matplats som fått ett ansiktslyft :)

Hästarna mår bra och jag tror att de på ett sätt tycker det är skönt att komma in i de dagliga rutinerna igen efter sommaren. Ettan är igång och jobbar på med glatt humör som vanligt. Saga är under igångsättning och vi tar det lugnt, hon går promenader, tömkörning och lugna ridpass med sin lillmatte ett par dagar i veckan. Det är en liten ponny som verkar gilla att arbeta, ständigt pigg och glad! Grace har gått 46 dygn in i sin dräktighet idag och till veckan är planen att åka och kolla henne igen, så det är bara att fortsätta hålla tummarna gott folk! 

I övrigt så är det eventuellt ett litet nytt projekt på gång, men det återkommer vi till en annan dag, haha!! :D

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-