Grace är dräktig!!!

Sedan jag senast skrev här har Grace seminerats ännu en omgång (den veckan var jag i Vännäs med henne fem gånger!!) och Saga gav till sist med sig och betäcktes med Vitluvens Curbitz. Så under de senaste dagarna har det varit dräktighetskontroller på schemat, en nervpåfrestande tillställning! Saga fick åka till Vännäs i fredags men hon var tyvärr inte dräktig. Jag tyckte det verkade som att hon fortfarande var brunstig när jag hämtade henne, trots att hon talat om för hingsten ett par dagar tidigare att det minsann fick vara nog, så min teori är att hon tyvärr avslutade det roliga i förtid och därmed inte blev dräktig. Så nu ska hon få komma igång och jobba så smått, det ska bli roligt det också. 

Igår var det Graces tur och jag var riktigt nervös när vi stod där och väntade på att ultraljudet skulle ge oss facit, det kändes som att en hel evighet passerade. Men plötsligt dök det upp en svart bubbla på skärmen, hon är dräktig! Det har bara gått 15 dygn och väldigt mycket kan hända än men hon är i alla fall dräktig, så himla kul!!! 

Personalen i Vännäs blev också glada, här är deras inlägg på Facebook från igår :)


Nästa koll blir sista veckan i september, man skulle ju vilja vira in hästen i bubbelplast och tvinga henne att stå inne till dess, men jag tror inte att det skulle uppskattas... :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-