Det går väldigt dåligt nu...

På avelsfronten intet nytt.... Oflytet från förra sommaren verkar hålla i sig, Ettan blev ju inte dräktig då och nu har Grace seminerats två gånger i sommar utan att bli dräktig, SUCK! Förutsättningarna har varit bra men det vill sig bara inte och det är så himla frustrerande! Lilla Saga körde jag ner till Vitluvens Curbitz (pappa till mina två tidigare ridponnyföl) när hon var superbrunstig för ett par veckor sen, men troligtvis någon dag för sent för hon var inte med på noterna tyvärr. Hämtade hem henne igen (30 mil enkel väg) och körde sen ner henne igen för knappt två veckor sen för att hon skulle vara på plats när det var dags för ny brunst. Men nu vägrar ponnyskrället att överhuvudtaget komma in i brunst igen, trots att hon har varit där ett bra tag och går i hagen bredvid hingsten. Så av två möjliga är ingen ens i närheten av någon dräktighet i nuläget, i början av augusti och slutet av avelssäsongen, bara många mil körda och guldtior spenderade. Varför ska det vara så svårt????

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-