Söndagsfirande!!

Igår hade jag och K ett trevligt avslut på helgen med champagne och praliner sådär på söndag kväll! Varför undrar man kanske? Ja, ni som har följt den här bloggen ett tag vet vad det innebär när det är dags för bubbel och choklad... :)

JA jag har köpt en ny häst! NEJ det var inte planerat! Men när jag såg annonsen så stod det "Till Emma" på hästen. Jag har alltid önskat mig en fux med bläs och fyra långa strumpor, men aldrig lyckats äga någon tidigare. Så JA den här gången har jag kanske (för en gångs skull) köpt häst mer med hjärtat än med hjärnan...  Det återstår väl i och för sig att se, det kanske kommer att visa sig att det egentligen var mitt livs bästa hästköp, det får framtiden utvisa!

Hon heter i alla fall Mercedes, ett halvblodssto på tolv år med jättefin stam full med hingstar som gått svår klass hoppning. Så med henne kommer inriktningen på aveln att breddas och få mer hoppinriktning. Det blir en utmaning, jag har inte speciellt bra koll på hopphingstarna så det blir till att läsa på under ett par månader nu fram till sommaren, men det ska bli spännande! 

Tyvärr har min telefon och dator bestämt sig för att sluta prata med varandra så det blir inga foton idag, men en länk till en film när hon löshoppar finns HÄR (sju år gammal).

Nu har tekniken skärpt till sig så här kommer några bilder...  

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-