Liten ska bli stor

Lille Cairo fyllde halvår den 22:a och ska flytta i januari, så annandag jul bestämde jag att det var dags att dela på honom och Grace. Alla pållarna går tillsammans i hagen och Cairo är trygg i flocken så jag ställde helt sonika morsan i egen hage intill och det gick utan problem. Lilleman gnäggade lite åt mamma på andra sidan dubbla staket men de ser varandra hela tiden så det blev ingen uppståndelse alls.
För att hålla isär lilleman och Grace får han nu dela box med halvsyster Ghiza ett tag, i alla fall tills mamma har stängt mjölkbaren. Det tyckte de var ganska jobbigt båda två första natten, det var mycket snurrande och storasyster hade fullt sjå att vakta alla mathögar i boxen. Så det var ett världskrig i bästa klass att mocka igår morse, men inatt har det varit lugnare. Så otroligt skönt med webkamera i stallet så man kan hålla koll på vad ungdomarna pysslar med!

Snart dags för flytt för Cairos del alltså. I början av december vad det dags för chipmärkning (som han klarade galant), passet är klart och på fredag blir det pedikyr, sen är han redo att åka. Grattis Ulrika med familj, ni kommer att få en fantastiskt fin och mysig ponnykille! Hade det varit ett sto hade jag aldrig sålt!!
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-