Jag skäms lite...

Det var väldigt längesen det hände något här, jag får skämmas! Nästan två månader sen jag skrev något, det måste vara längsta uppehållet någonsin sen jag startade den här hemsidan. Får väl skylla på att det här är en lite trist tid på häståret, sommaren är slut, regn- och lerperioden startar och mörkret smyger sig på. Inget jättespännande har hänt, allt rullar på. Ettan blev tyvärr inte dräktig heller på semin från Brännornas Rigoletto så nästa år blir det inget föl, känns konstigt!! Vi får väl ta igen det med två föl 2018 då? :) Jag har precis börjat sätta igång henne efter 1,5 års paus med mammaledighet mm. Red första passet igår och vi tyckte det var lika roligt båda två, det var som att sitta på en tickande bomb! Samtidigt var hon lika mjuk och arbetsvillig som om hon aldrig haft någon paus, hon är verkligen en pärla! Hon är dessutom helklippt och bantad efter sommaren så nu ser hon nästan ut som en riktig tävlingshäst :) 
 


Lilla Gul, Ghiza, har verkligen växt under sommaren, både kroppsligt och mentalt. Hon är så social och snäll och väldigt okomplicerad att ha att göra med, så lik sin mamma i temperamentet! Hon fick en total make-over för ett tag sen när sommarsäsongen var slut och det därmed var dags att göra sig av med sommarfrillan. Hon såg verkligen ut som ett utegångsfår: 


Men när mer än hälften av kalufsen försvunnit såg hon plötsligt så vuxen ut! Och gladare :)

Under vintern nu ska vi börja "jobba" lite mer, löshoppa och göra annat roligt på ridbanan, promenader, lastträning mm. Det ska bli kul!

Lilla Bus, eller Cairo som han numera heter, växer också så det knakar. Just nu är han inne i en växtfas och kanske inte sitt vackraste och mest rörliga jag, men det vänder det vet vi. Det är definitivt en kille med potential som är väldigt snäll och nyfiken men fortfarande lite blyg.

Full fart i sommarhagen!   

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-