Det finns inget dåligt väder...

Idag hade jag och K bestämt att vi skulle göra klart staketet till sista hagen på sommarbetet för att kunna flytta Grace till bättre bete. Men vädret har inte varit direkt toppen den här veckan och när vi skulle börja (och K kom cyklande hit) öppnade himlen sig såklart!

Jag kastade mig in i logen med alla grejor och K fick börja arbetspasset med klädbyte innan vi kunde sätta igång. Men nu är staketet klart och alla fyrbeningar har fått flytta till nya hagar, Grace till alldeles ny hage och de andra tre fick flytta in i hennes gamla. Och vädret skärpte till sig så vi var faktiskt inte helt dränkta när vi var klara och firade med att proppa i oss hallon från buskarna som växer precis utanför hagen. Mums!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-