Nytt sommarparadis!

I år har vi nytt sommarbete till hästarna, så den senaste veckan har vi dragit upp 160 trästolpar, kört stolpar, slagit ner stolpar och dragit elband jag vet inte hur många timmar. Anledningen är att vi fick möjlighet att ha hästarna på mark som ligger mycket närmare stallet, för trots att vi har haft det fantastiskt bra borta på Lugnet så blir det lite struligt att flytta hästarna fram och tillbaka dit under sommaren nu när vi har flera unghästar som inte är trafikvana och inte kan ledas på vägen. Det skulle innebära många vändor med släp bara för att t.ex. ta hem dem när hovslagaren kommer. Men nu har vi fått tillgång till betesmark bara någon minuts promenad från stallet så det blir perfekt! Igår var äntligen första hagen klar så vi kunde släppa alla utom Grace och fölis där, de får vänta någon vecka till.

Ghiza spanar ut över nya paradiset


Ettan och Ghiza tar en tur för att spana in nya sommarhänget


Juliet njuter av smörgåsbordet :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-