Vilken överraskning!!

Tisdag kväll står jag och säger till K: "Grace har ju inte börjat fylla ut juvret så mycket än så det dröjer nog till i början av nästa vecka innan det blir föl". Tidigt på onsdag morgon går jag och dottern som vanligt en sväng till hagen för att titta till hästarna innan vi åker, och där står då plötsligt ytterligare en häst, en liten fuxparvel!! Det är helt lugnt i hagen, Grace och fölis står innanför grinden, de andra tre på lagom avstånd. Lilla prinsen var alldeles torr och väldigt stadig på benen så han är nog född någon gång efter midnatt mellan tisdag och onsdag. Vilken överraskning!! 

Det blev en fuxhingst med bred bläs och en vit strumpa bak, sen har han två vita bukfläckar så även han blir svårstulen som veterinären sa om Ghiza med hennes strumpor som slingrar sig uppför kotorna fram. Så nu har jag fyra nyanser av brunt, jag skrev i ett inlägg i vintras att det vore snyggt med en fux i skaran av mörkbrunt, brunt och gulbrunt och det fixade Grace åt mig (även fast jag egentligen helst önskade mig en isabellfärgat stoföl...) Det är en väldigt långbent herre av sportig modell, och det lilla jag har sett honom röra sig så ser det lovande ut!l Jag har inte bestämt något namn riktigt än, suger på den karamellen lite till. 
 

Jättetrött, spana in underläppen! :)

Här ser man den ena vita fläcken under magen, den andra sitter på samma ställe på andra sidan.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-