In sickness and in health...

Är sakta men säkert på väg tillbaka till livet efter en ordentlig omgång med influensa förra veckan, usch det var längesen jag var så sjuk!! Och influensa och ett helt stall med hästar är en jättejobbig kombo, mockning och allt annat har verkligen gått i snigelfart med många pauser på stallpallen... Det är tur att jag har K som har backat upp när orken har lyst med sin frånvaro!!

Annars börjar våren knacka på dörren äntligen, det är fortfarande snö kvar men det är bara fläckvis. Nackdelen är att det som göms i snö, nu kommer upp i hagen... Vi har varit duktiga på att mocka långt in i vintersäsongen men när det nu går fyra hästar i samma hage så blir det ändå väldigt mycket bajs som ska tas om hand, suck. Det som är skönt att veta är att ingen av dem har någon mask så det är egentligen mest ett estetiskt problem, men det ser ju så trist ut när högarna börjar tina fram.

Tidigare i veckan vräkte regnet ner och då fick vi hjälp med snön på ridbanan, så plötsligt är det bara pyttelite kvar på den skuggiga kortsidan närmast skogen, tjohooo! När jag har fått tillbaka energin ska det äntligen bli rida av, nu ska Ettan och jag börja sikta mot Beach 2016!

Jag får uppdatering från våra gamla fyrbeningar med jämna mellanrum, det är jättekul!! Enzo och Aprilia samlar felfria rundor på hög på sina pay and jump, två rosetter blev dagens skörd! Salma har haft problem med sin päls i vintras av okänd anledning men hon och Maria är nu också igång och tränar igen. Kanske får vi se dem på tävling senare i år, vi hoppas på det! Jag är så glad att vi har hittat så bra köpare till våra guldklimpar som är väldigt nöjda med sina hästar, det är kul när man som säljare hittar en perfect match!    

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-