Skåningen tycker det är vår

Det var riktigt kyligt när jag släppte in hästarna idag, -16 visade kvicksilvret efter en dag med strålande sol och klarblå himmel. Men Grace tycker att det är vår och vinterpälsen ramlar av i stora tussar, kan det vara hennes skånska rötter som spökar? :)


Fast Ghiza börjar också fälla så smått, och hon har ju levt hela sitt liv i Norrland och aldrig varit söder om Hudiksvall, så där sprack den teorin... Men hon har så otroligt mycket att fälla så det är bra att det har kommit igång, så hon slipper gå omkring och se ut som en ryamatta ända till midsommar. Det ska bli spännande att se vad hon får för färg till sommaren, det blir ju hennes första sommar med "riktig" päls.

Hennes vinterpäls är så tjock att snön inte ens smälter på ryggen på henne!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-