Jodå vi lever, allihop :)

Det har varit stendött här ett bra tag, nästan två månader! Det är väl främst två anledningar till det, framför allt har jag haft så fruktansvärt mycket att göra på jobbet sen nyår (egentligen ända sen i höstas, men det bara eskalerar). När man har suttit med datorn och skrivit hela dagen, halva kvällen (förutom lite mat, familj, häst/stallpyssel mm) och stora delar av natten så är man inte så sugen på att skriva något käckt inlägg här klockan tre på natten när man vet att väckarklockan ringer 06.00... Sen har det inte hänt så mycket på hästfronten heller, så jag har inte haft så mycket att skriva om helt enkelt. Det mest spännande som hänt är väl hästvaccination och tömning av gödselcontainern, då förstår ni :) 

K's cobdam Juliet har landat här och nu går alla fyra pållorna tillsammmans sen över en månad tillbaka. Det är så mysigt att se dem skrota runt tillsammans i skogshagen, och framför allt känns det skönt att Ghiza får växa upp i en flock och lära sig hästspråket och få sällskap.

Hela bunten står och vilar, från vänster: Ettan, Ghiza, Juliet och Grace.


Helt oväntat var det Ettan som tog kommandot när vi släppte in Grace i hagen och Ettan styr fortfarande och det gör hon jättebra. Hon visar tydligt vem som bestämmer men är inte typen som jagar runt de andra i onödan, så det är väldigt harmoniskt och lugnt. Fast hon kan se väldigt arg ut ibland, men vi som känner henne vet att det bara är en fasad :)


De gamla tanterna gör inte så många knop ute men nu börjar Juliet och Ghiza hitta varandra och gnabbas och småbusar ibland, det är kul för Ghiza att ha någon att busa med när tanterna bara fokuserar på att äta hela dagarna!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-