Tre "43:or"

Häromdagen var jag och hämtade ut Ghizas pass, så nu heter hon även officiellt Ghiza Vision. Hon är naturligtvis registrerad hos Avelsföreningen för Svensk Ridponny (ASRP) och därmed äger jag nu tre renrasiga svenska ridponnyston med raskod 43. Samtliga har godkänd ridponnyhingst som pappa och stamboksförda ston som mamma. Dessutom har de alla tre samtliga gångarter bedömda med minst 8, det finns även ett antal 9:or med i protokollen. Både Ettan och Grace har bevisat att de ger fina avkommor och Ghiza blev Reserv Bästa Föl på ASRP-riks i somras så jag måste erkänna att jag är lite mallig över mina fina ston, och det ser det väldigt lovande ut på avelsfronten! 

Nästa inlägg här blir nog en sammanfattning av det gångna 2015, ett riktigt bra år för Stuteri Vision så det finns viss  risk för förekomst av ytterligare malliga kommentarer där. Tål man inte det får man strunta i att läsa :)  


Tre nyanser av brunt. Visst skulle det vara snyggt med en fux också i samlingen? ;)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-