Blandade känslor när liten fick bli stor!

Nu är det gjort, igår kväll delade jag på Ettan och Ghiza så lilla damen fick egen kupé. Åh vad skönt tyckte Ettan och man såg hur hon riktigt njöt av lugnet och brydde sig inte det minsta om att hennes dotter levde rövare i boxen brevid. För lilla madam blev inte alls lika lycklig, hon skuttade runt i frustration och sparkade bakut och försökte gräva sig in till sin mamma :) Men huvudsaken är att hon inte klättrade på mellanväggen, det var min skräck! Efter en stund hade hon i alla fall lugnat sig och åt sitt kraftfoder i ett nafs, och i morse var nästan allt hösilage uppätet och  både hon och morsan spåniga så det verkar ha varit ganska lugnt. Och ännu en gång har jag haft nytta av webkameran som jag har i stallet, jag hade koll på dem hela kvällen, väldens bästa grej!!

De får fortsätta gå tillsammans på dagarna ett tag till, ikväll får vi se om jag lyckas dela på dem igen. Igår hade jag nog lite hjälp av överraskningsmomentet men ikväll lär hon veta exakt vad som väntar, det blir spännande...

En jättenöjd mörkbrun och en väldigt frustrerad liten gul :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-