Det lunkar på...

Det har varit dåligt med uppdateringar här de senaste månaderna, men det händer inte så mycket på hästfronten just nu. Vädret med snö-plusgrader-minusgrader-SKRIDSKOFÖRE i oändliga loopar sen i slutet av oktober gör inte gott för varken humöret eller möjligheterna att motionera hästar, det har snarare varit omöjligt. Sen Grace flyttade in för tre veckor sen har jag haft ute hästarna två gånger på ridbanan, resterande dagar har den mer liknat en skridskoplan än något som är lämpligt för hästar. Så man kan säga att aktivitetsnivån är nästan obefintlig, dock väldigt ofrivilligt, jag är jättesugen på att rida!!!

Nu har i alla fall Grace fått en egen namnskylt och därmed flyttat in officiellt: 


Och i förra veckan hade vi besök av en veterinär som vaccinerade Grace och Ghiza och chipmärkte och gjorde signalementsbeskrivning på Ghiza, så nu är alla papper inskickade för passproduktion. Hon skötte sig med bravur och fick beröm för att hon var så trevlig, tyckte visserligen att det var lite otrevligt när chipet sattes på plats men det hade jag också tyckt med tanke på hur tjock den där "nålen" är som de använder, urk. Sen hade veterinären lite sjå med att i text beskriva hennes annorlunda framstrumpor och konstaterade att hon inte är så lättstulen, det är ju positivt :)


På julafton fyller Ghiza ett halvår och snart ska jag börja dela på dem på natten, det kan bli livat... Det är egentligen lite tidigt men Ettan är fortfarande tunn och behöver lägga på sig lite medan Ghiza är stor som ett hus och har fullt tillräckligt med hull för att klara sig på egen hand halva dygnet på snart är det dags. Både Ettan och jag börjar också bli lite less på att överskottsenergin sprutar ur öronen på henne och hon travar inomhus och stegrar sig och busar runt i boxen så jag tror att Ettan kommer tycka det är ganska skönt.  

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-