Välkommen Grace!!

Stuteri Vision fick i förra veckan förstärkning med ytterligare ett ridponnysto, så spännande!! Hon heter Power'n'Grace, riktigt coolt namn dessutom! Grace är tolv år och har hunnit skaffa sig fina meriter både som dressyrponny och avelssto. Hon hann med att starta LA dressyr och tävla allsvenskan innan hon blev triangelmärkt pga problem med ett framben. Hon är stamboksförd med 41 poäng (88898) och har hittills fått fyra söner, Rosdala Gigolo född -09 är den som varit mest framgångsrik hittills med utmärkelse som bästa gångartsponny på kvalitetstävlan och bl.a. en andraplats som femåring på "ungponny-SM" -14. Nu är Grace dräktig med Vitluvens Curbitz, som även är pappa till Ghiza, och jag hoppas att sviten med fyra söner ska brytas till våren!

Jag hämtade Grace i Hudiksvall i tisdags kväll och klockan var över två på natten när vi svängde in framför stallet här hemma, då var vi ganska trötta båda två :)
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-