Nej men så här kan det ju inte fortsätta!!

Insåg idag att jag inte har ridit på flera veckor!!! Funderade på när det hände sist, det var nog när jag red rodeo, landade på pannan och blev en halv centimeter kortare, i maj 2013... Och varför denna paus kan man ju undra? Det är enkelt, hästantalet har ju minskat med två den senaste månaden så det har naturligtvis bidragit till pausen, och jag tycker att Ettan fortfarande är för tunn för att börja jobba med pilot. Fast jag tror att jag ska strunta i det snart, hon är inte jättetunn i överlinjen, hon är blank och pigg och glad. Så energin och viljan finns nog där men jag fegar för hon får inte blir tunnare, men å andra sidan så kan väl inte lite skrittdressyr skada? Det är ju en av mina favoritgrenar, fast vi lär ju få träningsvärk båda två trots mjukstart :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-