"Riktig" höst - fy vad trist!!!

Senaste veckan har hösten visat sig från sin "rätta" sida, dvs kallt, spöregn och blåst. Hästarna står och hänger surt med huvudena i regnet hela dagarna och gör inte många knop, och just nu är det väldigt skönt att inte ha flera hästar som ska tillbaka ut i spöregnet och kolmörkret och motionera efter insläppet. Men kanske vänder det imorgon och blir vinter?? Vi är ju faktiskt redan i andra halvan av november så det är inte omöjligt i den här delen av landet. Och mycket hellre snö och kallt än den här blöta yllefilten som ligger som ett lock över allt, blä! Det ser lovande ut den närmsta veckan i alla fall! Kanske till och med lite snö så det blir lite ljusare, tjoho!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-