En efter en försvinner de...

För några veckor sen flyttade Salma till sitt nya hem och igår vinkade vi av Enzo på hans långa färd söderut till Värmland, så nu börjar det verkligen bli tomt i stallet! Idag fick jag uppdatering från båda och det är så kul att höra att våra hästköpare är så nöjda med sina pållar. Men tomt är det, Ettan och Ghiza delar fortfarande box så i nuläget står tre av fyra boxar tomma, det känns jättekonstigt. Men man får väl se det positivt, det går väldigt fort med in- och utsläpp, mockning och allt annat man gör dagligen. Och det passar mig ganska bra just nu, det har varit en väldigt hektisk höst på jobbet som hade varit svår att kombinera med fyra hästar. Men självklart finns det några nya "projekt" som är av intresse, så jag tror det löser sig på sikt... 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-