Trippelskutt x 3

Idag stod det löshoppning på schemat igen, det har blivit lite av en tradition med söndagshoppning. Det blev gymnastikhoppning med trippelstuds, premiär för Enzo med studshoppning men det klarade han galant. Han tycker det är så roligt med hoppningen nu och styr själv in innanför avspärrningen och hoppar på eget initiativ. Och studsade gjorde han som om han aldrig gjort annat, tre hinder på 50 cm blev hans uppgift, film finns HÄR

Sen var det Ettans och Ghizas tur, hoppremiär för Ghiza som bara skuttat över bommar tidigare. Nu blev det hoppremiär med trippelstuds, lite onödigt klurig start kanske men det gick bara fint! Så länge de får rätt avstånd mellan hindren så verkar de inte tycka det är speciellt svårt med studs. Ettan som oftast brukar göra allt hon kan för att slippa ta sig över något högre än en pinne på marken verkade faktiskt tycka det var kul med lite "hinder" även hon och brallade runt ordentligt ett par gånger :) Trippelstuds på 30 cm blev det för damerna, det var lagom. Alla fyrbenta var trötta och nöjda efter gymnastiken, imorgon blir det bara lite lätt jogg för hela bunten. 

Fullt fokus under uppvärmningen, det gäller att hålla balansen med svansen!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-