Vuxenträning

Ghiza fyllde fyra månader förra helgen och hennes personlighet utvecklas mer och mer med för varje dag. Just nu är hon ganska kaxig och leker ibland lite väl nära oss tvåbenta, det kan vina förbi en busig bakhov när man minst anar det så det gäller att ha koll på var man har henne. Idag vid insläppet fick hon träna lite extra på vuxenuppförande och fick stå uppbunden i stallgången. Hon står ensam i stallgången och äter sitt kraftfoder vid insläppet sen en tid tillbaka för att få ha maten ifred för glupska morsan så det är inga konstigheter. Men idag fick hon testa att sitta fast medan jag borstade henne, och det var inga problem. Jag snurrade bara grimskaftet runt en stolpe så hon satt inte fast på riktigt ifall hon skulle få panik, men det satt tillräckligt hårt för att det skulle ta stopp ifall hon försökte gå iväg för långt. Men hon traskade runt i en halvcirkel så långt grimskaftet tillät och höll sig på mattan, duktig bebis!

Hon ser verkligen rolig ut nu, som en sportbil nästan en decimeter högre över rumpan än manken :) Och hon rör sig som en gammal tant i traven, tur att vi inte ska visa henne nu för hon är inte till sin fördel!
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-