Krock med föl :)

Igår höll jag och K på att skratta ihjäl oss! Vi hade ute Ettan och Ghiza på ridbanan en sväng för att filma, Ghiza är nu 18 dagar gammal. K lunkar runt med Ettan, jag står i godan ro i mitten av ridbanan och filmar när jag ser genom kameran på telefonen hur föltoken kommer galopperandes i full fart rakt emot mig. Ja, resten kan ni se här! Vi trodde aldrig att vi skulle sluta skratta!! Hon går numera under namnet Raketgrisen :)

I övrigt rullar dagarna på, alla hästar är på bete fast Ettan och Ghiza är inne på nätterna än så länge. Bonnie åkte till sitt nya hem på Rosdala Stuteri i Skåne i måndags, så nu är det bara våra egna fyra att ta hand om. Salma har firat friheten på betet med att trampa av sig sin ena framsko två dagar efter att Johan var här i torsdags och slog på den efter att hon trampat av den för knappt två veckor sen, suck... Ibland kan jag nästan önska att den damen inte hade så stor trav, då skulle skoräkningarna bli mycket mindre...
Annars är allt bra, vi har bestämt oss för att visa både Ghiza och Enzo på ASRPs riskutställning i Hudiksvall den 8:e augusti, det ska bli kul!


Raketgrisen, med rosa tryne och allt men väldigt söt om vi får säga det själva :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-