Stora flyttdagen

Igår hade vi fullt upp för då var det Stora Flyttdagen. Nej, vi ska inte flytta, men tre av fyra hästar i stallet skulle byta box inför Ettans fölning och det tog ett par timmar att skura, mocka och spåna men nu är tjockisen på plats i stallets svit :) Hon har stått i samma box sen hon flyttade hit för fyra år sedan så hon blev lite konfunderad när det plötsligt stod en annan häst i hennes box vid insläppet. Nu ska jag bara skaffa en kamera, sen är vi redo för föl! Det vore bra om den kunde komma ut snart innan Ettan spricker...
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-