Heldag i stallet

Ja idag har det blivit ganska många timmar med hästtema. Först var det utsläpp och mockning som vanligt på morgonen, sen frukost och lite vila innan jag gick ut igen. Ridbanan är full av "isflak" och eftersom jag vill börja träna dressyr på allvar igen nu när det börjar tina så fick jag för mig att hjälpa våren på traven idag så jag skottade is drygt en timme, det var tungt! Men nu är 2/3 av ridbanan isfri och tre hästar av fyra motionerade så det var värt det!

Salma fick gå ett kort dressyrpass idag, första på många veckor eftersom ridbanan varit isig och hal länge. Det var en vit sabeltandad tiger som smög omkring i trädgården hos grannen 30 meter från ridbanan så pållan var ganska spänd men var ändå förvånansvärt mjuk och trevlig i formen trots uppehållet så det kändes lovande. Enzo och K gjorde oss sällskap, han var lite busig i början men travade sen på så fint.

Sist ut idag var Bonnie, dags för första arbetspasset på flera månader för damen som haft vintervila innan hon flyttade in hos oss i fredags. Hon fick gå ett kort longeringspass bara för att jag skulle kunna kolla av hur hon jobbar. Hon var lite spänd i början för allt nytt rumtomkring men gick sen riktigt fint med "gummi-
snodden" i alla gångarter. Lyssnade jättebra på rösten och busade bara till det lite i galoppen, men det är helt okej med tanke på att hon inte jobbat på länge. Så guldstjärna idag och det ska bli spännande att jobba vidare med denna goding!
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-