Vårkänslor :)

Salma fick gå ett longeringspass idag, hon har pga tappskor med mera tagit det lite lugnare än planerat senaste veckan så jag tog det säkra före det osäkra och valde aktivitet utan sadel idag, vilket visade sig vara helt rätt :)

Hon fick träna utan kläder för första gången den här vintern och det tillsammans med att hon insåg att det inte längre var snö och halt under tassarna gjorde att det blev en hel del bus och skutt, tokhästen! Men hon gick bra bitvis också! 


Efter Salmas grodhopp var det Ettans tur, hon fick komma ut på en promenad runt byn med dottern på ryggen, det tyckte vi alla tre var mysigt!

När alla fyrbeningar fått komma in för natten blev det storrengöring och frisering av Bonnie, så nu är hon mindre dammig, utan dreadlocks i manen och börjar se riktigt presentabel ut. Söt är hon också! :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-