Hej då Cigge, välkommen Bonnie!

I veckan har det varit hästbyte i stallet. Vår tillfälliga hyresgäst 19-årige Cigge, lika snäll som stor med sina 180 cm, flyttade i onsdags till ny permanent stallplats och vi säger lycka till med allt! I fredags flyttade istället Bonnie, eller Bonne Delice som hon heter, in som ny i gänget. Bonnie är en femårig svensk ridponny som ska stå här för igångsättning och utbildning åtminstone fram till sommaren. Bonnie träffade jag första gången som föl, sen har hon bott i södra Sverige ett par år innan uppfödare Nina köpte tillbaka henne förra året och hon är nu därmed tillbaka i Umeå. Efter ett par månaders vintervila på lösdrift har hon nu alltså hamnat i mitt stall för vidareutbildning, det ska bli kul!

Det är en snygg ponny av riktig sportmodell och med mycket energi, ännu en Ferrari alltså! :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-