Galoppremiär!

Igår var Enzo och K på uteritt utan ledare med hästsällskap i form av Enzos flickvän Alexi (tveksamt om det är ömsesidigt..). Då passade de också på att testa lite galopp, så nu är premiären avklarad! Det blev inte så många steg och de hamnade visserligen ute i en snödriva, men piloten var nöjd ändå :)   Idag tog de ett ridpass på ridbanan helt utan hjälp också, han börjar bli vuxen lillkillen!

Salma har fått några ofrivilliga vilodagar igen, hon verkar tycka att det är varmt om tårna i vårsolen för hon har nu lyckats få av sig tre av fyra skor på en vecka, suck! Det är bara att konstatera att den här skoperioden blev en vecka för lång, men nästa vecka kommer i alla fall hovis så då blir det förhoppningsvis ordning på grejorna igen.

Salma är just nu diagonalt låghalt, det ska dock fixas ikväll sen får vi hoppas att de sitter en vecka till! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-