Varm choklad och hästskit

Ja det var en kort men kärnfull beskrivning av dagens aktiviteter. Jag och K gjorde en insats och mockade i herrarnas hage i eftermiddag, tolv kärror blev det och det finns mer att hämta :) Hästarna tyckte som vanligt att det var toppen med tvåbent sällskap, man behöver aldrig vara "orolig" att man ska få mocka i fred. Varje mockningspass utan vältning av skottkärra är en vinst! Vi tog en paus med varm choklad och vispgrädde i solskenet, det var najs!

Efter skitjobbet fick Enzo gå ett ridpass, det var första på flera veckor eftersom han har haft lite vila ett tag. Det var i alla fall inga konstigheter, han tuffade på utan krångel i skritt och trav. Framåtbjudningen på ridbanan är sisådär fortfarande så vi får fortsätta jobba på utanför staketet som vi gjorde före vilan, det tycker han är roligare. Imorgon står det lastträning på schemat!

Ponnyskrutt i otrooooligt behov av kli i ansiktet!!! :) 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-