Emma vs. vinterpälsen, match nr 38723...

Nu har vi landat i perioden då man har hästhår precis ÖVERALLT! Hittade vinterpäls i smörbyttan häromdagen, det uppskattades inte av resten av familjen... Ettan är värst, det bara rasar av henne (det var hon som låg i smöret), Enzo har inte riktigt kommit igång än men börjar tappa så smått. Nakenråttan Salma har inte så mycket att bli av med så hon räknas inte riktigt.
 

Ettans lurviga rumpa efter en omgång med ryktstenen igår :)

Men förutom all päls är Ettan blank och fin och lagom i hullet, även om bebisbulan börjar synas ordentligt nu. Men det vore ju konstigt annars, hon är i åttonde månaden! Försökte ta en bild på bulan men plötsligt, till skillnad från alltid annars, så verkade kameran trolla bort sådär en 50 kilo! :)
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-