Aprilväder...

Det har varit nästan +10 under veckan, men vi misstänkte väl att våren inte skulle komma riktigt på allvar i mitten av mars utan bakslag. Fredag morgon var det vår, sen gick det över... snö och blåst på eftermiddagen,  vad hände?? Och idag har det varit tvärtom, i går kväll var det plötsligt -11 (!) och i morse var det fortfarande minusgrader och passade på att snöa lite mysigt på tvären, sen vände det plötsligt och solen tittade fram med plusgrader nu på eftermiddagen. Riktigt aprilväder!! Fast det är skönt att det är aprilväder i mars, då borde det ju bli majväder i april, det hoppas vi på! :) 

Det har varit väldigt lugnt på hästaktivitetsfronten den här veckan, jag har varit ensam hemma med dottern samtidigt som K varit bortrest så hästarna har gått på sparlåga. Ettan gick en ponnyridningspromenad i måndags men kändes väldigt trött, kanske börjar det vara dags att bara låta henne skrota sig i form inför sommarens baravader? Ridbanan är isig och knölig så det känns inte som någon idé att försöka träna med Salma där, hon blir så spänd när det är halt så hon har bara gått avsuttna pass den här veckan. Vi tar nya tag till veckan!
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-