Ohlala, vilken helg!

Sol, två härliga ridpass, två motionspass, hamburgergrillning till lunch ute i solen i t-shirt, helt enkelt en superskön helg! Red ut Salma idag igen på grusvägarna runt byn, hon var pigg men gick som en klocka. Fin form, lätt stöd, vi tränade mycket skänkelvikningar över vägen i trav och fick till riktigt flyt. Hon har haft lite svårt med skänkelvikningar och skolor i trav men idag trillade poletten plötsligt ner och hon seglade fram och tillbaka över vägen som om hon aldrig gjort annat, wihooo! Det finns en liten dressyrhäst därinne i alla fall, det var det jag misstänkte! :) Ska bli väldigt spännande att se om vi kan bibehålla det flytet på ridbanan framöver, den ska bara få tina fram ordentligt först så hon inte går och spänner sig för att det är halt under tassarna. Men guldstjärna idag!  
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-