Det är banne mig vår! :)

Knappt mitten av mars och det är vår i Umeå! Idag var jag ute och luftade jogginskorna för andra gången den här veckan, på snöfria vägar! Det är fortfarande snö och is på skuggiga ställen men grusvägarna är så där perfekt mjuka att rida på och äntligen blir det lite mer varierat tempo med hästarna än skritt, skritt, skritt. Idag var vi ute och luftade alla fyrbeningar tillsammans på uteritt förutom lillkillen Enzo, han fick stanna hemma och hålla ställningarna i hagen. Han blev lite olycklig och gnäggade med sitt pyttigaste fölgnägg när de andra tre fick gå in men det hjälpte inte, vi drog iväg ändå och det gick bra. Ettan och K lunkade på sist i ledet och passade på att knäppa lite kort i finvädret :)
 


Det är inte dags att plocka av vinterskorna riktigt än!


Vart tar de vägen nu då? Ettan funderar, men bryr sig inte om att hon hamnar lite på efterkälken ibland.


Salma skrittar så det ryker på vägen hem :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-