Vidrigt!!

Hittade en notis på tidningen Ridsports hemsida idag angående det här filmklippet. Hur kan någon göra så här mot en häst?? Personen på filmen är en dansk beridare som tydligen ska vara erkänt duktig på att lära hästar piaff... Ja, tror *** det, har de något val? Jag orkade inte titta på hela klippet... Det är såna här händelser som gör att djurskyddsorganisationer bestämmer sig för att granska ridsporten - med rätta! Det enda man kan hoppas på är väl att hans identitet sprider sig lika bra som klippet gjort, så kanske han inte får så många hästar att träna på i framtiden. 
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-