Nu vänder det!

Igår passerade årets kortaste dag och därmed går vi nu mot ljusare tider! Bara tanken på det gör mig glad, även om det är mycket kvar av vintern och mörkret. Men nu har det vänt :)

Idag har vi haft ute Enzo på ridtur för tredje dagen i rad och idag blev det travpremiär!! Nu har poletten  trillat ner och han är verkligen avslappnad och traven gick galant. Det blev bara ett tiotal steg åt gången men han var obrydd och skötte sig exemplariskt. Nu får han en vecka helt ledigt medan K är bortrest över jul, sen sätter vi igång igen.

Han har växt lillkillen, ett täcke som vi köpte i augusti var plötsligt alldeles för litet när jag skulle inviga det för ett par dagar sen. Han har både breddat och satt muskler, vi kan inte bara "skylla" på den härliga vinterpälsen att täcket inte passade :) Här en bild från igår på snyggingen som börjar se mer vuxen ut:
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-