NU KÖR VI!! :D

Vinterskorna är på, minusgraderna hälsar på lite mer frekvent och några millimeter snö på marken gör livet lite ljusare. Ettan fick äntligen bakskor hon också igår så nu är även hon redo för lite motion, det blir hon nog glad av och matte kan pusta ut och slippa vara orolig när hon brallar på vägen mellan stallet och hagen, puh! :) Även dottern som fick nya ridstövlar i födelsedagspresent för två veckor sen blev väldigt glad att Ettan fick skor, nu kan hon äntligen inviga stövlarna också. Två dagar kvar sen blir det julledighet i flera veckor, då ska det bli hästaktiviteter i massor!! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-