Dagens betyg: 2 guldstjärnor!

Har precis kommit in från eftermiddag med Salma och Enzo, idag har de skött sig riktigt bra båda två! Red ut Salma först och jag tror att alla fordon som finns att uppbringa i Yttertavle var ute och körde på grusvägen! Salma bryr sig inte om bilar i vanliga fall men det blev lite av en utmaning när vi först fick en bil med släp som skramlade och smällde precis bakom oss, följt av en stor hjullastare som körde runt och flyttade grejor precis vid vägen (och dessutom tutade precis när vi hade passerat!), samt möte med en knattrig fyrhjuling. Då ville Salma helst springa ut i skogen och gömma sig men höll sig ändå i skinnet. När vi kommit en bit in på skogsvägen kom plötsligt en hund farande ut ur skogen tio meter framför oss, så inte ens där fick vi vara ifred... Så med tanke på miljöträningen och hur hon hanterade alla högljudda fordon så fick hon guldstjärna idag.

Sen var det Enzos tur, K och jag tog ut honom på ridbanan och tömkörning stod på schemat. Han fick springa lös en stund själv först för att värma upp, det var i alla fall planen men med honom innebär det dock en ponny som gör allt för att få svänga in till mitten och göra "flocken" sällskap, sötnosen, så det blir sällan någon större fart... Sen på med tömmarna och så tränade vi start, stopp och svänga. Avslutade med att jag tömkörde själv ett par varv och svängde runt i krumelurer utan medhjälpare och lillskiten tuffade runt i fin form som om han aldrig gjort annat, duktig ponny! Så dagens betyg: två guldstjärnor!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-