Lite tillfälligt avbrott...

Ja det har varit lite tyst här ett tag, ett litet tillfälligt avbrott, och det beror helt enkelt på att det inte händer så mycket just nu. Salma är igång för fullt men pga att vi har minusgrader utan snö och stenhårt underlag så tar vi det lite lugnare än vanligt, det blir mycket skrittjobb. Tidigare idag var vi ute på en sväng runt byn och grusvägen var hård som asfalt, trist! Ettan vilar fortfarande, hon fick ju inga bakskor sist pga att hon slitit sina hovar för mycket och snett så de stackars baktassarna är jätteömma i det knöliga underlaget. De senaste dagarna har hon fått gå i den lilla gräshagen här hemma, det tycker hon är toppen för då är det både mjukare underlag och framför allt finns det mer mat :)

Enzo jobbar på han också, longeringen går finfint nu och han tuffar på med inspänning på ridbanan i alla gångarter. Han rids fortfarande i skritt med ledare, när vi har kommit igång med traven ska han få en viloperiod är planen. Passen på ridbanan varvas med promenader ut på grus- och skogsvägar, då taggar han till! Häromveckan hade vi faktiskt ett par centimeter snö ett par dagar, då lyckades K ta riktigt fina bilder på Enzo, den nyblivne norrlänningen verkar digga snön! 
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-