Söndagsfix

Idag har jag haft pysselsöndag och fixat lite saker som behövdes bockas av på att göra-listan; var borta på betet och tog ner elbandet runt den sista hagen som blev kvar sist. Det var åtta plusgrader och helt vindstilla så det var riktigt behagligt, lite blött efter skitvädret igår men nu är det fixat för den här gången. Sen var det andningsmask på och så körde jag ut den gamla högen med dåligt hösilage från logen så vi kan få in alla husvagnar, släpvagnar och allt som ska in där inför vintern. Sen tog jag en sväng runt trädgården, lade till städning av växthuset på att göra-listan men det får bli en annan dag. Och så mockning och stall som vanligt, så jag har varit igång ganska många timmar idag, men det gillar jag. Det blev ingen hästträning för min del idag men K tog ut och luftade både Salma och Enzo på ridbanan.   
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-