"Auditionvecka" :)

Den här veckan har vi haft besök av två tjejer som varit och "provridit". Eftersom Salma tycker det är så himla roligt att hoppa så har jag haft en annons ute för att försöka hitta en person som kan tänka sig att ta sig över bommar som är högre än två decimeter, vilket är ungefär så långt jag kan sträcka mig... Och vi tror vi har hittat rätt, så vi utökar nu gänget med en medryttare U! Salma och U provhoppade lite i lördags och Salma var riktigt taggad och laddade mot hindret :) Det var tyvärr minusgrader natten innan och därmed lite hårt på ridbanan så det blev inte mer än 80 cm den här gången men båda verkade ha riktigt kul!

Medan Salma var på banan passade vi också på att ta ridpremiär på Enzo! Med Salma som draghjälp ledde jag Enzo och K ett varv runt banan, det gick bara finfint! 

Idag har det regnat hela dagen och hästarna fick vilodag medan jag var på bio med dottern. Sen passade jag på att klippa Salma, hon svettas väldigt lätt så nu blev det helklippning den här gången. Hon har dock inte satt speciellt lång päls än så det blev en löjligt liten hög med päls efter klippning av hela hästen. Eftersom pälsen inte var så lång så blev hon heller inte sådär fult ljusgrå som de brukar bli,  I like!  Det var premiärklippning med nya klippmaskinen jag köpte för några veckor sen och visst är det skillnad med en dyrare modell, inga ränder här inte och snabbt och tyst gick det, utan sladd. We like!
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-