Nu blev det höst på riktigt

Har insett att jag tycker hösten är den tristaste perioden på året. Visst, det är fina höstfärger ute och kan vara härliga dagar med kallt och soligt väder, och hade jag inte levt ett hästliv så hade säkert jag också tyckt att det var mysigt när man får börja tända ljus och kura under en filt med en tekopp på kvällarna. Men när man vet att det innebär mörka kvällar, leriga hästben, många ridpass i regn och en och annan tappsko så blir man inte lika vänligt inställd, så är det bara. I går kväll kom hösten på riktigt, nu väntar tre dygn med spöregn och jag håller mig utan problem för skratt... Fast jag måste erkänna att den här hösten fram till igår har varit fantastisk, vi har haft solrekord i Umeå och sommarvärme långt in i september så förhoppningsvis blir den där monsunperioden inte så lång i år, om bara snön kommer när den ska.
Jaja, det är bara att drömma sig tillbaka till soliga dagar och ridpass i sommarvärme medan regndropparna trillar från skärmen på hjälmen och fingrarna är blöta och stela :) 
 

Lugnet, vårt sommarparadis!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-