Lugn vecka

Den gångna veckan har det varit ganska lugnt på hästaktivitetsfronten. Det var inte planerat men jag har haft en massa annat att göra på kvällarna och medryttare K har också haft annat för sig så pållarna har fått ta det lugnare än vanligt. I helgen blåste det dessutom storm och jag hade ute de två mörkbruna damerna på longeringspass, konstaterade efteråt att det var rätt att inte sitta i sadeln med tanke på hur de uppförde sig i blåsten... Men att bara göra grovjobbet varje dag är ju inte kul så till helgen får vi köra igång på allvar med pållarna igen! Igår fick jag lite annan träning när en hel pall stallpellets skulle lastas av och in i logen, mer grovjobb alltså. Det verkar som att man ligger bra till hos de som säljer pelletsen :) 
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-