Sabeltandad tiger = tugga grus :(

Intet ont anande kom jag travandes med Salma på ena långsidan av ridbanan idag när det plötsligt svischar förbi en sabeltandad tiger i raketfart i det höga gräset en meter utanför staketet. Fast det såg ju inte jag mer än i ögonvrån på väg ner i gruset... Salma hann uppfatta den någon millisekund före mig och trots att den inte var ute efter att bita sig fast i strupen på henne så vek hon blixtsnabbt av ett par steg in mot mitten av ridbanan, medan jag liksom fortsatte rakt framåt-nedåt. Jag hann tänka "nu är det kört" och bli riktigt rädd för att min ryggskada från förra "avsittningen" i maj förra året skulle slås upp innan jag landade. Jag känner mig lite stel och mörbultad här och var men ryggkotan verkar ha klarat sig och det är huvudsaken!!

Efter avborstning av grus och uppsittning igen red jag en liten stund till och K hann ta några fina bilder :) 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-