Solsemester - check! :)

Ja det har ju varit lite tyst här ett tag, och det beror på att vi har spenderat en vecka i solen på Kreta! 
Men efter en vecka med sol, bad och lata dagar så var det ändå skönt att komma hem till hästlivet igen. Har gått och pysslat med smågrejor här hemma hela helgen och dessutom ridit två riktigt roliga pass på Salma, hon är igång efter sitt långa sommarlov så nu känns det som att vi är redo för träning "med publik" (= tränare). Ettans galla på ena frambenet kommer och går lite men det går åt rätt håll och idag fick hon gå ett kort tömkörningspass, första passet på ridbanan sen i början av juli. Hon var sjukt taggad och det blev mer struttande runt än vettig skritt :) Enzo har både jobbat på banan och gått promenader, och framåtbjudningen börjar komma. Nu när både jag och K är tillbaka från våra resor är det dags att börja jobba med honom på riktigt, det ska bli spännande!  

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-