A million dollars :D

Idag tog Salma och jag ett ridpass på banan och idag var hon värd sin vikt i guld (undrar hur mycket 500 kg guld kostar?)!! Pigg och självgående som vanligt men också inom ramen, i finfin form och "med mig" hela passet igenom, yehaa! Längtar till imorgon :)

Ettan fick gå ett pass asfaltsrehab idag igen. Kanske kanske var gallan lite mindre idag, inte större i alla fall så vi fortsätter med promenaderna. Enzo fick vila idag, han och Doreen har sprungit omkring i hagen ganska mycket de senaste dagarna så han fick ta det lugnt ikväll.  
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-