Huset fullt!

Idag har jag och K varit söder om Sundsvall och hämtat hem Ettan från betäckningen, så nu är stallet plötsligt fullt! I onsdags var det bara Salma och Doreen hemma men sen anlände Enzo i torsdags och nu är även stallets självutnämnda drottning hemma igen :) Det ska bli kul att få sätta igång med Ettan igen så småningom, hon har som sagt varit borta mer än en månad och jag har saknat henne! Förutom lite tappade muskler var hon i fin form så vi får nog sluta att kalla henne köttbullen, ett tag i alla fall innan hon förhoppningsvis blir tjock "på riktigt" framåt våren :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-