Oj, vilken rolig vecka!!

Den här veckan har det hänt flera roliga saker och vi har haft anledning att fira med bubbel och annat flera gånger om! Igår onsdag kollades Ettan och är konstaterat dräktig på 17 dygn med Vitluvens Curbitz (mer om honom HÄR)!! På lördag ska jag äntligen hämta hem köttbullen, då har hon varit över en månad hos hingsten. Har saknat henne!

Och idag säger vi välkommen till Florenzo, stallets nya tillskott! 
 

"Enzo", eller Florenzo le Beau som han heter, är en treårig ridponnyvalack e. Verona's Gerswin. Enzo är grundriden och jag och medryttare K har köpt honom tillsammans för att utbilda vidare, första målet är kvalitetstävlan nästa år. Supercool och supersnygg kille!!
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-